SİİRT / ERUH - Yelkesen İlkokulu

SİİRT/ERUH YELKESEN KÖYÜ
Vizyon
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Ders Başlama : 8:30 Ders Bitiş :14:30
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Köyümüz İlçeye bağlı olmasına rağmen Ulaşım il merkezine yapılmaktadır.Köy arabası her sabah siirt merkeze gidip akşam dönmektedir.
Yelkesen köyü
İl Merkezine Uzaklık :55 İlçe Merkezine Uzaklık:70